Bedrijfscontinuïteit en medewerkersparticipatie

De familietafel is bedoeld voor ondernemers en managers van familiebedrijven die behoefte hebben aan het uitwisselen van informatie over actuele of belangrijke onderwerpen. We hebben een boeiend programma samengesteld waarbij ondernemers en managers samen in overleg gaan en informatie uitwisselen en waarbij Van Lienden & Kooistra voorziet in tips en tricks over deze onderwerpen.

Naar aanleiding van onze eerste en positief ervaren familietafel met het onderwerp “Jullie familiebedrijf – Toekomstbestendig?” willen we op donderdag 15 juni 2023 een vervolg aan dit onderwerp geven. Het thema voor de volgende familietafel is “Bedrijfscontinuïteit en medewerkersparticipatie”

Groeit je familiebedrijf en/of ben je eraan toe om je bedrijf aan een ander over te dragen om zelf een stapje terug te doen, maar is er binnen de familie (nog) geen geschikte opvolger? Wil je je familiebedrijf niet zomaar verkopen aan een onbekende? Dan is het wellicht een goede optie om één of meerdere medewerkers te laten participeren in je bedrijf.

Een voordeel van medewerkersparticipatie is onder andere dat medewerkers meer betrokken zijn bij het bedrijf, waardoor het ondernemerschap mogelijk aangewakkerd of juist gestimuleerd wordt. Daarnaast kan medewerkersparticipatie je medewerkers aan het bedrijf binden en zien de medewerkers een gedeelte van de winst terug als beloning.

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis verkrijgen over medewerkersparticipatie? Kom dan naar onze familietafelbijeenkomst.

Nieuw deze keer is de samenwerking met een gastspreker. Dit betreft Adrie van ‘t Land van IBT, Ingenieurs in BouwTechniek. IBT is een ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Adrie heeft het traject van medewerkersparticipatie recent afgerond en zal hierbij zijn praktijkervaring delen.

Programma familietafel "Bedrijfscontinuïteit en medewerkersparticipatie"
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Korte intro en voorstelronde
15.30 uur Bedrijfscontinuïteit en medewerkersparticipatie
15.45 uur Adrie van ‘t Land van IBT aan het woord
16.15 uur Vervolg bedrijfscontinuïteit en medewerkersparticipatie
16.30 uur Vragenronde
17.00 uur Afsluiting & borrel

Locatie

 • Locatie
  Achterbergsestraatweg 179, Rhenen
 • Tijdstip
  15:00 - 17:00 uur
 • Datum aanvang
  15 juni 2023
 • Investering
  Gratis