Wat is er te verbeteren in jouw familiebedrijf?

Er is een groep ondernemers die het altijd aanzienlijk beter doen dan hun soortgenoten. Weet je hoe dat komt? Hun bedrijf is efficiënt georganiseerd, is kostenbewust, hanteert een goede verkoopprijs, zorgt voor zo min mogelijk verspilling en is er altijd mee bezig hoe het beter kan. Wil jij ook bij deze groep horen en ben je benieuwd wat er in jouw (familie)bedrijf is te verbeteren?  

Door middel van een rendementsanalyse kunnen wij snel inzichtelijk maken wat het verbeterpotentieel in jouw (familie)bedrijf is. Ook kunnen wij je laten zien op welk onderdeel je het makkelijkst geld kunt verdienen. Wij zien bijvoorbeeld regelmatig ondernemers die in hun kosten gaan snijden wanneer het financieel slechter gaat, terwijl het effect daarvan beperkt kan zijn.  

Met een quick-scan kunnen wij jou helpen bij het in kaart brengen van het verbeterpotentieel van jouw (familie)bedrijf. Sta jij ervoor open? Neem dan met ons contact op! 

Post Image
Familie-ondernemers leren met en van elkaar bij Familiebedrijvigheid
Maandag 01 juli 2019

Duurzaam rendement Duurzaam rendement verbeteren in je familiebedrijf is het centrale thema van onze exclusieve training voor familieondernemers. Als je rendement wilt verbeteren moet je weten aan...

Lees verder
Veel resultaat met een klein verschil
Donderdag 13 december 2018

Het behalen van een groot resultaat kun je bereiken met een klein verschil. Dat is zelfs niet ingewikkeld. Je moet alleen leren zien welke kleine dingen je...

Lees verder