Veel resultaat met een klein verschil

Het behalen van een groot resultaat kun je bereiken met een klein verschil. Dat is zelfs niet ingewikkeld. Je moet alleen leren zien welke kleine dingen je structureel moet verbeteren in je bedrijf om meer resultaat te behalen.

Jij hebt waarschijnlijk ook blinde vlekken waardoor je jarenlange gewoontes en kleine missers over het hoofd ziet. Je denkt er niet eens over na en je weet ook niet hoeveel het kost. Wij vinden het een sport om ondernemers er bewust van te maken dat je met kleine verschillen veel kunt bereiken.

In een familiebedrijf wordt hard gewerkt. Je hoeft echter niet altijd harder te werken om meer resultaat te behalen. Met slimmer en effectiever werken bereik je meer en houd je het langer vol.

Het begint bij bewustwording. Door middel van een analyse van je bedrijf kunnen wij inzichtelijk maken wat de verdiencapaciteit is van je bedrijf. We analyseren je kostprijs en rekenen door wat bijvoorbeeld een verbetering van 5% voor impact heeft op je bedrijfsresultaat. We kruipen in de huid van het bedrijf en speuren met een frisse blik naar kleine verbeteringen. De actiepunten leggen we meteen vast en we vertalen dit in een duidelijk jaarplan met een realistische prognose.

Uiteraard wil jij weten wat de kleine verschillen jou daadwerkelijk gaan opleveren. Daarom leren we je ook hoe je dit kunt meten zodat je meteen kunt bijsturen als het nog niet helemaal gaat zoals je had bedacht.

De investering in een rendementsanalyse en een jaarplan verdien je gegarandeerd terug. Is jouw plan voor het jaar 2019 nog niet klaar en zou je wat hulp kunnen gebruiken? Wij van Familiebedrijvigheid helpen je graag op weg!

 

Willem de Jong

06-20490964

willem@familiebedrijvigheid.nl

Neem direct contact op