Testimonial training rendementstraining - Evert Brouwer

Evert Brouwer werkt al meer dan 17 jaar bij Van Ginkel Keukens. Hij volgde de rendementstraining en is daar erg enthousiast over. Waarom dat zo is lees je hieronder.

Ik ben Evert Brouwer, 36 jaar jong, getrouwd met Eline en ik ben de trotse vader van twee dochters en een zoon. Al meer dan 17 jaar ben ik werkzaam bij Van Ginkel Keukens in Barneveld. Een dynamisch bedrijf waar we met elkaar de passie delen om onze klanten te voorzien van een prachtige keuken. Van Ginkel Keukens bestaat meer dan 60 jaar en wordt gerund door John van Ginkel. Samen met de naastgelegen woonwinkel Eigenstijl Wonen welke gerund wordt door de vrouw van John, Wilma van Ginkel zien we het als een uitdaging om iedere klant een uniek product te leveren, vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een eethoek, verlichting of woonaccessoires.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als verkoper bij Van Ginkel Keukens. In de beginjaren ben ik begonnen als orderverwerker en langzamerhand steeds meer ingestroomd in de verkoopkant van het vak. Het is mooi om samen met onze klanten kale vierkante meters woning om te toveren tot het hart van het huis. Een keuken is namelijk een ruimte in de meeste woningen waar een groot deel van de dag zich afspeelt. Sinds een aantal jaar ben ik naast het verkopen ook verantwoordelijk voor de marketing binnen ons bedrijf. Het is interessant om te zien hoe je je bedrijf als “merk” kan positioneren in de huidige markt. Vooral social media en internet spelen daarin een grote rol.

Naast de verkoop en marketing ben ik de afgelopen tijd doorgegroeid binnen Van Ginkel Keukens en heb meer verantwoordelijke taken gekregen. Om hier meer invulling aan te kunnen geven heb ik de rendementstraining van Familiebedrijvigheid gevolgd. De training heb ik als super positief ervaren. Het geeft zoveel meer inzicht en focus op zaken binnen je bedrijf waar je normaal gesproken zonder over na te denken mee omgaat. Het kostenplaatje, in- en verkoop en de capaciteit van je bedrijf is uitgebreid aan bod gekomen. De training heeft op dit vlak echt een andere kijk gegeven op ons bedrijf. De laatste trainingsdag zijn we uitgebreid ingegaan op Personeel, verzuim en binding. Het mooie hieraan is dat we ook op dat gebied ons best moeten doen om “Van Ginkel Keukens” als merk neer te zetten, zodat we meer mensen kunnen besmetten met het “Van Ginkel Virus” en ook toekomstige collega’s kunnen verwelkomen in ons enthousiaste team!

De kunst na het volgen van de training is om direct met het geleerde aan de slag te gaan, gelukkig hebben we een enthousiaste club collega’s welke gemotiveerd is om de tools van de training in de praktijk te brengen.