Testimonial training Familiebedrijvigheid - Cees Schimmel

Cees Schimmel is eigenaar en bedrijfsleider van de VerandaSpecialist. Het bedrijf bestaat nu ongeveer 12 jaar en ontwerpt en bouwt veranda’s en serres in de ruimste zin van het woord, samen met een team van circa 17 Veluwse vakmensen. Alles is van hoogstaande kwaliteit en wordt in stijl ontworpen.

Hij vertelt over de training:
Over de training kan ik vrij duidelijk zijn. Twee zaken die mij bijzonder interesseren zijn, “Ken je kostprijs” en “Communicatie naar personeel etc.”. Met name het eerste facet is wel waar voor mij veel kansen liggen en ook waar ik me het meeste voor interesseer. Eigenlijk ga je na iedere sessie naar huis, met genoeg ideeën die je in de praktijk gelijk toe kunt passen.

Ik zou nog graag willen benoemen dat eigenlijk iedere ondernemer een veranda van ons zou moeten hebben. De rust die je pakt in onze veranda’s is hard nodig om een bedrijf goed te kunnen laten functioneren. En in de tweede plaats zou ik iedere ondernemer het advies geven om de training te volgen bij Familiebedrijvigheid. Dit geeft je handvatten voor meer rust en overzicht in de dagelijkse praktijk van het leiden van een bedrijf.