Rendement door Strategie voor het familiebedrijf

Eén van de kenmerken van een familiebedrijf is de drive onder de ondernemers en hun medewerkers. Met elkaar wordt iedere dag gewerkt aan een mooi product, goede dienstverlening en tevreden klanten. Op het eerste gezicht kan het lijken dat iedereen met het zelfde doel werkt.

Als je het echter aan de verschillende personen binnen het bedrijf zou vragen kan het wel eens zijn dat de doelstellingen niet gelijk zijn. Als je als familiebedrijf nog krachtiger in de markt wilt staan is het goed om de strategische doelstelling van het bedrijf glashelder in kaart te brengen.

Hoe mooi kan het zijn om als directie en medewerkers iedere dag opnieuw te werken aan ÉÉN gezamenlijk doel en als alle medewerkers hetzelfde verhaal vertellen over je bedrijf!

Het verhaal is echter niet genoeg. Volgens ons gaat het erom dat er daadwerkelijk toegevoegde waarde geleverd wordt. Een bedrijf heeft alleen bestaansrecht als het waarde toevoegt voor haar afnemers. Wij helpen familiebedrijven om te zoeken naar het “goud” wat gedolven wordt in hun bedrijf. We brengen in kaart wat de toegevoegde waarde is, hoe dit tot stand komt, wat daarvoor nodig is en welke kasstroom dit tot gevolg heeft. We hebben het dus niet alleen over een mooi verhaal maar maken concreet wat er moet gebeuren om resultaat te behalen!

Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor onze training Rendement door Strategie of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Neem direct contact op