Familie-ondernemers leren met en van elkaar bij Familiebedrijvigheid

Duurzaam rendement

Duurzaam rendement verbeteren in je familiebedrijf is het centrale thema van onze exclusieve training voor familieondernemers. Als je rendement wilt verbeteren moet je weten aan welke “knoppen” je moet draaien in je bedrijf. Dit leer je tijdens deze pittige en boeiende training. Met een gevarieerd programma worden ondernemers uitgedaagd om persoonlijk en zakelijk meters te maken. Je leert heel praktisch welke informatie voor jou belangrijk is om je bedrijf financieel te sturen.

Je leert hierbij niet alleen van de trainers maar je leert ook ontzettend veel van elkaar. Met elkaar kijken naar de kansen die er zijn voor jouw bedrijf levert je verrassende inzichten op.

Welke klanten wil je niet?

Dit is één van de vragen die aan de orde komt. Je leert hoe goed het is voor jezelf en je bedrijf om scherp te krijgen voor wie je niet wilt werken. Je weet dan namelijk ook meteen voor wie je er wel bent!

Plannen en organiseren

Hoe houd je de zaak onder controle als je geen grip hebt op je persoonlijke agenda? Om een familiebedrijf succesvol te leiden is het nodig dat je persoonlijke agenda afgestemd is op jouw persoonlijke doelstellingen. Je leert hoe je duidelijke afspraken kunt maken met jezelf en hoe je de zaag scherp houdt!

Exclusief

Wat maakt deze training zo exclusief? In een kleine ontspannen setting van 6 – 8 deelnemers kom je iedere trainingsdag persoonlijk aan bod. Met elkaar zorgen we ervoor dat alle deelnemers met meer kennis en bruisende ideeën hun bedrijf kunnen verbeteren.

Op D.V. 10 september gaan we met de volgende groep van start. Ben jij ook van de partij? Neem voor meer informatie contact met mij op of kijk op familiebedrijvigheid.nl.

 

 Willem de Jong

 adviseur

willem@familiebedrijvigheid.nl 

 

 

 

 

 

 

 

Neem direct contact op