"Daar kun je flink geld mee verdienen!"

  

Tijdens de lunch op de derde dag van de training Familiebedrijvigheid kregen we leuke reacties van de deelnemers. Iedereen is enthousiast over dat wat geleerd is en het leuke is ook dat het geleerde gelijk toepasbaar is in de praktijk.

Zo vertelde één van de deelnemers, dat er bepaalde taken gedaan moesten worden in zijn bedrijf, maar dat de medewerkers aangaven daar geen tijd voor te hebben. Tijdens het onderdeel Planning had hij geleerd om uren te blokken in je agenda en de taak waar geen tijd voor is, gewoon te gaan doen op het ingeplande tijdstip. Dat is precies wat er bij de medewerkers gedaan is. Er werd in de agenda een afspraak gemaakt waarbij de medewerkers niet telefonisch bereikbaar waren en waarin ze verplicht waren om die specifieke taak uit te voeren. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en het blijkt te werken. Ook die taken kunnen nu worden afgestreept van het lijstje! 

Vanochtend kwam het onderwerp Communiceren aan bod. Dit onderwerp werd zeer gewaardeerd door de deelnemers. Een leuke reactie van één van de deelnemers was: “Als je dat goed toepast, kun je daar flink geld mee verdienen!” 

Het zijn maar een paar reacties, maar wat leuk om te zien hoe enthousiast de deelnemers zijn! Mocht je nou ook interesse hebben om deel te nemen aan onze volgende groep, neem dan gerust contact met ons op. In het najaar hopen we te starten met een nieuwe groep deelnemers.

Neem direct contact op